Over Schildersbedrijf - W. Bever


Mijn naam is Willem Timmer, ik ben eigenaar van W. Bever Schildersbedrijf. Na de lagere school heb ik op de LTS mijn opleiding tot vakschilder afgerond, vervolgens heb ik door middel van avondscholing mijn adspirant gezel behaald, daarnaast heb ik mijn gezel schilderen en MBO+ telematica behaald. Ik heb mijn kennis altijd op peil gehouden door verschillende vakopleidingen en bijscholingen te volgen. Sinds 1 mei 2006 heb ik mijn eigen onderneming: W. Bever Schildersbedrijf. Ik heb mijn onderneming als grapje vernoemd naar vakmannen uit de fabeltjeskrant. Ik werk zowel voor particulieren, bedrijven als VEV's en heb sindsdien vele projecten naar tevredenheid afgerond.

Ik woon in Ermelo samen met mijn vrouw en dochter en heb voor mijn zoon zijn appartement mogen schilderen. Buiten mijn werk ben ik regelmatig op de weg te vinden op mijn stalen ros. Daarnaast werk ik mee als vrijwilliger op het grootste gratis meerdaags festival Appelpop en ben ik als vrijwilliger te vinden op het Ermelose festival Eat 'n Beat.

Met mijn bedrijf sponsor ik de promo t-shirts van Appelpop, de jeugdbrandweer, de deur bij EFC '58 en kun je mijn reclamebord tegenkomen bij ruitersportcentrum Ermelo.

 

Benieuwd wat W. Bever Schildersbedrijf Ermelo
voor jouw woning of bedrijfsruimte kan betekenen?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Dit zeggen onze klanten:


In ons kantoor heeft Willem weer frisse kleuren binnengebracht. We wilden een knallende kleur en die is er gekomen. Precies rustig en zakelijk genoeg voor een kantoor maar toch echt een knaller voor het oog. Heel fijn zaken gedaan met Willem.

Willem heeft ons buitenschilderwerk gedaan. Met een hoogwerker heeft hij tot de hoogste punt alles kunnen schilderen. Met moderne kleuren staat het huis er weer mooi bij.

Duidelijke offerte en snelle communicatie. Het huis ziet er super uit! Willem heeft hard zijn best gedaan en mijn huis kan er weer voor jaren tegenaan.