Buiten schilderwerk


Met name al het buitenschilderwerk heeft regelmatig onderhoud nodig als jij jouw huis in topconditie wil houden. Effectief onderhoud zorgt bovendien voor een langere levensduur van jouw deuren en kozijnen. Goed onderhoud is uiteindelijk van grote meerwaarde voor uw woning.

De werkzaamheden voor buiten:

- Buitenschilderwerk;

- Houtrotherstel;

- Glas plaatsen;

- Volledig onderhoudsschilderwerk;

- Metaalconversering (dit zorgt ervoor dat het metaal niet gaat roesten!);

- Betonreparatie.

Bij W.Bever Schildersbedrijf kun je ook terecht voor bijvoorbeeld brandschade, roetschade en waterschade. Is jouw huis getroffen door een ongeluk? Wees gerust, W.Bever Schildersbedrijf zorgt ervoor dat jouw huis er zo snel mogelijk weer als nieuw uit ziet!

Buiten schilderwerk


Benieuwd wat W. Bever Schildersbedrijf Ermelo
voor jouw woning of bedrijfsruimte kan betekenen?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Dit zeggen onze klanten:


Willem heeft ons buitenschilderwerk gedaan. Met een hoogwerker heeft hij tot de hoogste punt alles kunnen schilderen. Met moderne kleuren staat het huis er weer mooi bij.

Duidelijke offerte en snelle communicatie. Het huis ziet er super uit! Willem heeft hard zijn best gedaan en mijn huis kan er weer voor jaren tegenaan.

In ons kantoor heeft Willem weer frisse kleuren binnengebracht. We wilden een knallende kleur en die is er gekomen. Precies rustig en zakelijk genoeg voor een kantoor maar toch echt een knaller voor het oog. Heel fijn zaken gedaan met Willem.